Over mij...

Marieke Kuijpers, grafisch vormgever

Deze site is nog in ontwikkeling vandaar dat alle teksten nog (her)schreven moeten worden. Maar kijk alvast bij Mijn werk om een idee te krijgen van wat ik voor u kan betekenen. Deze site is nog in ontwikkeling vandaar dat alle teksten nog (her)schreven moeten worden. Maar kijk alvast bij Mijn werk om een idee te krijgen van wat ik voor u kan betekenen. Deze site is nog in ontwikkeling vandaar dat alle teksten nog (her)schreven moeten worden. Maar kijk alvast bij Mijn werk om een idee te krijgen van wat ik voor u kan betekenen. 

Recencies

Marieke heeft voor mijn haptonomie praktijk een logo en huisstijl ontworpen. Ze luistert goed naar je eigen wensen en ideeën. Maar kijkt ook naar het grotere geheel en geeft dan advies op basis van haar kennis en ervaring. Het ontwerp van mijn logo klopte dan ook helemaal. Het logo heeft de juiste uitstraling die bij mij en mijn praktijk past, is professioneel en krachtig door zijn eenvoud.
Ik ben er dan ook heel erg blij mee, dankjewel Marieke.
- Kim Hoebergen -
Het eerste gesprek begint lekker ontspannen aan tafel met een kop koffie. Daarna gaat Marieke met oprechte interesse aan de slag om te bepalen wat jij wil uitstralen met je logo en huisstijl. Voor mij was dat naast eenvoud, kracht en heldere kleuren ook vooruitgang. Ze heeft dat erg mooi vertaald in verschillende voorbeelden en keuzemogelijkheden. Na diverse aanpassingen van vorm en kleuren kom je vervolgens samen uit bij de uitstraling die echt bij jou bedrijf past. Ik heb gemerkt dat Marieke pas tevreden is als jij een twinkel in je ogen krijgt. Daarom ben ik naast het logo ook zeer te spreken over het persoonlijke proces van de eerste kop koffie tot aan het uiteindelijke resultaat.
- ROB Spee -